Εστιατόριο νοσοκομείο





Tο Hospitalis είναι ένα περίεργο εστιατόριο στη Ρίγα της Λετονίας, όπου οι πελάτες τρώνε πάνω σε χειρουργικά τραπέζια, η διακόσμηση αποτελείται από ιατρικό εξοπλισμό και οι σερβιτόρες είναι ντυμένες νοσοκόμες.. Στους τοίχους κρέμονται ακτινογραφίες και οι τηλεοράσεις αναπαράγουν βίντεο από δημοφιλείς ιατρικές σειρές και ταινίες.

Το φαγητό σερβίρεται σε χειρουργικά σκεύη, τα ποτά σε δοκιμαστικούς σωλήνες, φιαλίδια και IV σακούλες. Τα κουτάλια και τα πιρούνια έχουν αντικατασταθεί από σύριγγες και νυστέρια.


 





Όσο για το μενού.. απολαυστικά πιάτα που ετοιμάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν με μέρη του ανθρώπινου σώματος.

Η κύρια αίθουσα του Hospitalis είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να θυμίζει εντατική κλινική. Αλλά αν η υγεία σας είναι μια χαρά και απλά έχετε πονόδοντο, υπάρχει και η εναλλακτική αίθουσα του εστιατορίου που

 
 
 
 
 

απολαμβάνετε το γεύμα σας καθισμένος στην καρέκλα ενός οδοντιάτρου. Αν πάλι είστε γυναίκα και έχετε καιρό να επισκεφτείτε τον γυναικολόγο σας ή πιστεύετε ότι το πρόβλημα σας δεν είναι σωματικό αλλά ψυχολογικό, το Hospitalis έχει προνοήσει και για αυτό. Υπάρχουν και γυναικολογική αλλά και ψυχιατρική αίθουσα που μπορούν να σας φιλοξενήσουν…


 




Αν σας άρεσε η ιδέα να γευματίσετε σε ένα

εστιατόριο που θυμίζει νοσοκομείο θα σας απογοητεύσουμε.. Δυστυχώς, το εκκεντρικό εστιατόριο δεν κατάφερε να περάσει τον υγειονομικό έλεγχο και.. έκλεισε.


πηγή dinfo.gr