Νοσηλευτής στο Ντουμπάι




Ο μέσος μισθός για μια νοσοκόμα ή νοσοκόμο στο Ντουμπάι εκτιμάται ότι  είναι μεταξύ των 2,500-10,000 UAD που ισοδυναμεί με περίπου $ 800-2500.
O μισθός για μια νοσοκόμα ή νοσοκόμο στο Ντουμπάι εξαρτάται από τα προσόντα και τη θέση καθώς και το αν το νοσοκομείο ειναι ιδιωτικο ή έχει χρηματοδότηση από το  κρατος .





Ένα τεράστιο πλεονέκτημα της νοσηλευτικής στο Ντουμπάι είναι, ότι το εισόδημά σας θα είναι αφορολόγητο .

Επιπλέον, πολλές θέσεις εργασίας νοσηλευτικού στο Ντουμπάι έρχονται  συναφη με ένα ευρύ φάσμα των παροχών, συμπεριλαμβανομένων ασφάλιση, επίδομα στέγασης.




με burka ή χωρις...



Προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρείτε  ειναι
να εχετε νοσηλευτική πρακτική στην χωρα σας για περισσότερο από 2 χρόνια.
Στη συνέχεια, θα πρέπει να περάσετε την αξιολόγηση που καθορίζονται από την αρμόδια υπηρεσια για την υγεία του Ντουμπάι στα αγγλικά .

Η εργασία αγγιζει τις 48 ωρες .


Η επίσημη γλώσσα του Ντουμπάι είναι αραβικά ,τα αγγλικά είναι η δεύτερη γλώσσα του Ντουμπάι την οποια θα πρεπει να την εχετε τουλαχιστον σε επιπεδο προφισιενσι.

Κατά την πρακτική της νοσηλευτικής στο Ντουμπάι ως μια γυναίκα , είναι σημαντικό να εξετάσουμε πώς το φύλο σας θα επηρεάσει τους ασθενείς σας . Για παράδειγμα, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ κοινό για τους μουσουλμάνους ασθενείς να προτιμούν να αντιμετωπίζεται από κάποιον του ίδιου φύλου . Εάν θεραπεία αφορα άνδρα ασθενή και θα ζητήσει αλλαγή του προσωπικού μην αρνηθειτε για να μην είναι προσβεβλημένος,είναι μόνο μέρος των θρησκευτικών πεποιθήσεων ενός Μουσουλμάνου .


Διαβαστε περισσοτερα και ζητηστε πληροφοριες 


http://www.emirates247.com/news/emirates/nurses-in-hot-demand-in-dubai-click-for-salary-2015-03-09-1.583512

http://allnurses.com/nurse-registration/a-guide-in-834594.html




πηγη απο διαδικτυο,αγγλικες σελιδες