Τα γερμανικά συνδικάτα εργαζομένων εκφράζουν την συμπαράστασή τους
Στην εκδήλωση του Μονάχου θα συμμετάσχουν και Έλληνες μουσικοί!

Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και άλλες δράσεις, αλλά όχι με απεργίες, θα εκφράσουν σήμερα 14/11/2012 την συμπαράστασή τους στις δοκιμαζόμενες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου τα γερμανικά συνδικάτα εργαζομένων.


 


Απο μια παλια σγκεντρωση της Ver.di
Το πανο γραφει "σημερα η Ελλαδα,αυριο εμεις!
Εξω απο την προσταγη λιτοτητας της Μερκελ"


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ver.di, μιας από τις μεγαλύτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις της Ευρώπης, τουλάχιστον σε πέντε μεγάλες πόλεις της Γερμανίας θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Στο Βερολίνο έχει προγραμματιστεί εκδήλωση διαμαρτυρίας στην Πύλη του Βρανδεμβούργου, αλλά και μπροστά στο κτίριο της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη γερμανική πρωτεύουσα.

Στη Φρανκφούρτη η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί έξω από το Ελληνικό Προξενείο και η πορεία θα καταλήξει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Στο Μόναχο έχει προγραμματιστεί εκδήλωση με τη συμμετοχή ομιλητών, αλλά και μουσικών από την Ελλάδα, την Ισπανία και την Κύπρο,

ενώ στην Στουτγκάρδη το μήνυμα της δράσης θα είναι «Η δική μας ομπρέλα διάσωσης λέγεται αλληλεγγύη».

Στη Βρέμη θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση προς το κτίριο της συνδικαλιστικής συνομοσπονδίας, όπου θα προβληθεί ντοκιμαντέρ από τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.

πηγή newsbeast