Γιατρός για Ντουμπάι...





Αναφερεται σε αγγελιες εργασιας γιατρος για Ντουμπαι,εισοδημα ετησιο 150.000$.Σιγουρα ενας προορισμος για διακοπες αλλα και για εργασια!
Στα ηνωμενα αραβικα εμιρατα το 85% αποτελειται απο αλλοδαπους εργαζομενους.
Εδω και τρια χρονια βεβαια εχει και παρα πολλους αλλοδαπους γιατρους.

Για να αρχισει κανεις να εργαζεται ως γιατρος πρεπει να αποκτησει τη «Licensation» και να εχει λαβει με επιτυχια τα αποτελεσματα της εξετασης που του δινει την αδεια ασκησεως απο το «Department of Health and Medical Services».
Η αγγλικη γλωσσα βεβαια ειναι απαραιτητη προυποθεση και η γνωση να ειναι πολυ καλη.










Στο Ντουμπαι και στις γυρω γειτονικες περιοχες των εμιρατων π.χ. Αμπου Νταμπι εαν λαβει την αδεια ασκησεως μετα την εξεταση δεν θα εχει προβλημα να εργαστει.


Στη σελιδα «Licensing Guidelines Booklet στο Department of Health and Medical
Services» αναφερονται οι κανονισμοι και πληροφοριες οσον αφορα την
ιατρικη εργασια.


Για το ανοιγμα ενος ιατρειου σιγουρα θα χρειαστει ενας μεσολαβητης/μεσιτης που θα βοηθησει για περαιτερω διαδικασιες.Γραφεια για βοηθεια και πληροφοριες υπαρχουν στο διαδικτυο.Αυτο αναφερεται αρκετα, διοτι η αραβικη κουλτουρα απαιτει γνωσεις τις οποιες δεν διαθετουμε.
Το υπουργειο υγειας βοηθα οσον αφορα την ευρεση εργασιας εκει.Δινει πληροφοριες και τις θεσεις εργασιας καθε φορα που υπαρχουν.



Χρησιμοι συνδεσμοι


Ντουμπάι θέσεις εργασίας


στη σελιδα του υπουργειου αν πατησετε στο e services θα βρειτε πληροφοριες για το τεστ αναγνωρισης
  
πληροφοριες για την αδεια ασκησεως επαγγελματος
 
Μερικες πληροφοριες απο τη βικιπαιδεια

Το Ντουμπάι (αραβ.: دبيّ‎‎) είναι ένα από τα επτά εμιράτα και θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διοικητικό κέντρο του εμιράτου 









NTOYMΠΑΙ
Το κέντρο του Ντουμπάι τη νύχτα.




πηγη για την γραφη αρθρου διαδικτυο,προσωπικες συζητησεις,γερμανικες και αγγλικες σελιδες,wikipedia,σελιδα για θεσεις εργασιας απο το υπουργειο υγειας στα αραβικα εμιρατα.

οι συνδεσμοι ειναι αποκλειστικα για πληροφορηση.


αν υπαρχει καποιος συναδελφος εκει ηδη αν υπαρχουν επιπλεον πληροφοριες ας τις αποστειλει με μειλ να τις προσθεσουμε στο αρθρο.