Ευκαιρίες για εργασία στα γερμανικά νοσοκομεία





Ευκαιρίες για εργασία στα γερμανικά νοσοκομεία, θα παρουσιαστούν στη 2η συνάντηση των ιατρικών συλλόγων Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ρηνανίας, Βεστφαλίας – Λίππε, που θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την ερχόμενη βδομάδα.





 
Στη συνάντηση θα παρουσιαστούν οι προσφορές για εργασία, το γερμανικό σύστημα υγείας αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γιατροί. Παράλληλα, θα λειτουργήσει έκθεση των νοσοκομείων και θα γίνει ενημέρωση για τις δυνατότητες και προϋποθέσεις ειδίκευσης και απασχόλησης σ’ αυτά.

Σημειώνεται ότι μόνο από τη Θεσσαλονίκη περίπου 1.900 γιατροί έχουν φύγει στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ενώ την τελευταία διετία μετανάστευσαν για τον ίδιο λόγο περισσότεροι από 1.200.


Πηγή : http://www.onmed.gr/


Στις 7 και 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 2η συνάντηση των ιατρικών συλλόγων Θεσσαλονίκης και Βόρειας Ρηνανίας, Βεστφαλίας - Λίππε, με την υποστήριξη του υπουργείου Υγείας του ομόσπονδου κρατιδίου Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας στο ξενοδοχείο PORΤO PALACE της Θεσσαλονίκης.