Ένας γιατρός δεν πρόκειται να αφησει τη Ρουμανία μόνο και μόνο λογω μισθου




Ένας γιατρός δεν πρόκειται να αφησει τη Ρουμανία μόνο και μόνο λογω μισθου - ziare.com Συνέντευξη

Το Υπουργείο Υγείας έχει μεγάλα σχέδια : 1η ιουνιου εισαγωγή βασικου πακέτου , και μέχρι το τέλος του νέου καταλόγου αντισταθμίζεται και δωρεάν φάρμακα , διανομή καρτών υγείας και επανεξέταση πώς η αμοιβή των γιατρών ,  λέει ο συμβουλος του υπουργειου Υγείας Αλεξάντερ Rafila .








Σε μια συνέντευξη στο Ziare ο Alexander Rafila πρόσφατα  σχολιαζει σκάνδαλα της απάτης Υγείας : « Η κατανομή των πρόσθετων πόρων για το σύστημα υγείας θα είναι δυνατή μόνον όταν θα υπάρξει μια ακραίος έλεγχος για τη διαφάνεια της ξοδεύοντας χρήματα. "
.........

ο Alexander Rafila εξήγησε πώς οι γιατροί θα μπορούσαν να αμείβονται καλύτερα και πώς θα μπορούσαν να παραμενουν στη χώρα μετά την ειδικότητα : « Ένας γιατρός δεν πρόκειται να αφησει τη Ρουμανία μόνο λόγω της χαμηλής αμοιβής και των συνθηκών εργασίας , την επαγγελματική άνεση , αλλά και από Λόγω της θέσης του στην κοινωνία . "


Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας φαρμακευτική βιομηχανία η οποία έχει ως στόχο ακτινογραφία του συστήματος υγείας στη Ρουμανία . Ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα ενός τέτοιου γεγονότος ;

......


Αν δεν υποστηρίζεται από ένα χρηματοδοτικό μηχανισμό για να παρέχουν την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή , τα πράγματα είναι μόνο στο μισό λυθεί . Η αύξηση του πλαφον στα φαρμακεία το 2008 , για λόγους που δεν θέλω να τους χαρακτηρίζουν λογω εκλογών οδήγησε σε μια σοβαρή απόφραξη λόγω έλλειψης χρηματοδότησης .


Τέτοια γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν  μια πραγματική εταιρική σχέση για να λύσει πολλά προβλήματα όσο και τις βιομηχανίες των ασθενών και να βρούμε μια βιώσιμη θέση , να κάνουν ικανοποιητική δραστηριότητα στη Ρουμανία . Θέλουμε να είμαστε στη Ρουμανία φαρμακευτικό φυτό όσο πιο αποτελεσματική και , για να είναι οι πολυεθνικές να ασκούν τις δραστηριότητές τους εδώ .


Διαβάστε εδώ inteviul ziare.com εντελώς κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο  http://www.ziare.com/social/spital/consilierul-ministrului-sanatatii-despre-frauda-din-sistem-ce-ne-asteapta-de-la-1-iunie-si-lista-compensatelor-interviu-1300201



αναγνωση και ελευθερη μεταφραση απο ziare.com
να αναφερω οτι τον θυμαμαι τον κ.συμβιυλο υ.υ.ρουμανιας ως καθηγητη στο πανεπιστημιο του Βουκουρεστιου,ως εναν εξαιρετο καθηγητη